Alumnes de l’Escola Sant Jordi decoren la zona de pediatria del CAP

Comparteix

Es tracta d’un projecte de col·laboració entre ambdues institucions, que té l’objectiu de fer més agradable l’estada dels petits pacients i les seves famílies.

Els alumnes de 2n de Primària de l’Escola Sant Jordi han dut a terme un projecte d’aprenentatge-servei (APS) amb el Centre d’Assistència Primària de l’Ametlla de Mar, que ha consistit en la decoració de la zona de pediatria, per fer més agradable l’estada dels petits pacients i les seves famílies.

Amb l’objectiu que els alumnes prenguin consciència i siguin responsables de la participació en la vida ciutadana i tot el que implica, l’Escola Sant Jordi ha impulsat aquest projecte en col·laboració amb el centre sanitari.

La col·laboració va sorgir arran de la lectura del conte “El senglar té singlot” que explica l’experiència d’anar al metge i afrontar la situació no sempre agradable que suposa la visita al centre sanitari. Així, els alumnes van decidir posar-hi una mica de color a les parets de pediatria del CAP del municipi per fer més agradable l’experiència. Una decoració marinera amb motiu de la Setmana de la Mar, confeccionada amb paper.

La responsable del projecte, Joana Ferré, explica que el treball es va iniciar l’any passat i s’ha anat allargant per diferents qüestions externes, però tot i la situació pandèmica, s’ha pogut tirar endavant complint els seus propòsits.

Ara, per finalitzar el projecte, l’alumnat té previst anar al centre sanitari per fer-se una fotografia conjuntament amb la decoració acabada.

Comparteix