El pàdel torna a perdre, però suma un punt que el manté 2n a la lliga

Comparteix

L’equip calero de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar va perdre el passat diumenge a Alcanar davant del Pàdel Serramar per 2 a 1

L’equip federat de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar va perdre el passat diumenge a Alcanar davant del Pàdel Serramar per 2 a 1 a la 4a Categoria provincial de Pàdel, sumant la segona derrota consecutiva després de la patida la setmana passada a la Ràpita.

Els de l’Ametlla de Mar, però, van poder sumar un punt important, que els manté en la lluita per l’ascens.

La parella Marc Medrano i Enric Vila van perdre per 6-2 i 6-4, Jordi Boyer i Albert Bardí van perdre 6-2 i 6-3, i Jordi Torres i Ivan Fernández van guanyar per un doble 6-0, aconseguint un punt important.

Jordi Torres és un dels components de l’equip.

Ara els caleros estan a la 2a posició de la classificació amb 21 punts, a dos punts del nou líder el Marcambrils i un punt per davant de Bahiamar de la Ràpita i Serramar d’Alcanar, tot i que els rapitencs tenen un partit menys.

Comparteix