Eila Gimeno subcampiona a la Final de la Copa Catalana

Comparteix

Leyre Farnós va quedar 13a en la categoria aleví Nivell 3 en la modalitat de pilota.

La secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va participar dissabte a la Final Nacional de Copa Catalana dels nivells 2 i 3 que va tenir lloc a Gurb (Girona).

L’entitat va estar representada per les gimnastes Eila Gimeno i Leyre Farnós. Eila Gimeno va fer un molt bon resultat, ja que es va classificar a la 2a posició de la categoria infantil Nivell 2 en la modalitat de cèrcol. Per la seva part, Leyre Farnós va quedar 13a en la categoria aleví Nivell 3 en la modalitat de pilota.

Tere L lambrich és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME.

Quant a les pròximes competicions, dissabte dia 28 de maig tindrà lloc la 2a fase de la Copa Primavera a Torredembarra el dia 28 de maig i la 3a a les instal·lacions del Nàstic de Tarragona el dia 11 de juny. Abans, però, Diumenge dia 29, el Poliesportiu Municipal Galetet acollirà la Trobada de Gimnàstica Rítmica del Baix Ebre, una jornada no competitiva, que convocarà les entitats de rítmica del Baix Ebre.

Comparteix