Aquesta primavera, comprar al comerç local té premi

Comparteix

En marxa el Sorteig de Primavera de Comerç a través d’Instagram, on es convida a fer una compra a una vintena d’establiments del municipi. El premi és de 440 eurosi s’allargarà fins al 29 de maig.

La regidoria de Turisme, Comerç i Civismeha posat en marxa un Sorteig de Primavera de Comerç a través d’Instagram, que s’allargarà fins al 29 de maig. No és el primer cop que s’aposta per aquesta iniciativa, amb l’objectiu de promocionar el comerç local. El guanyador tindrà 440 euros de premi per gastar a qualsevol de les 22 botigues col·laboradores.

Des de divendres passat, comprar a les botigues de l’Ametlla de Mar pot tenir premi. Per participar en aquest sorteig, es pot fer de dues maneres diferents. La primera, publicar una foto teva fent la teva compra a qualsevol dels establiments col·laboradors al teu perfil d’Instagram etiquetant a la botiga on has fet la foto i amb els 2 hashtags #AmetlladeMar i #AmetlladeMarShopping. La segona opció és publicant una story fent la compra a qualsevol dels establiments col·laboradors, etiquetant a la botiga, si és que té perfil a Instagram, i també a @ametllademarshopping.

Excepcionalment, a més, les persones que no tinguin perfil a Instagram, serà l’establiment on ha fet la compra l’encarregat de penjar la foto a l’story, indicant el nom del participant i etiquetant a @ametllademarshopping.

Els participants han de tenir el perfil públic i seguir a @ametllademarshopping. A cada participant se li adjudicarà un número per ordre cronològic de publicació: es pot publicar tantes fotos i stories com es vulgui, però sempre amb una compra diferent. Les fotografies es podran publicar fins a les 20 h de la tarda del 29 de maig.

Maite Boquera, la regidora de Turisme, Comerç i Civisme, explica que és una manera d’incentivar, reactivar i donar suport al comerç local.

Els establiments participants són els següents: Apareke’t Lluís Àngel, Arrans De Tap, Can Cisquillo Sabateriaesports, Carmen Blanch Designs, Esmeralda regals, Esports Alex, KLM store, Lluna Xics, Madeira Decoració, Majolie Boutique, Melania Domenech Llenceria, Merceria Vila Callau, Miraquecolchon, Optimus Ferreteria, Òptica punt visual, Papereria Cipri, Pastisseria Neus, Peixateria La Llotja de la Cala,Regals Consarnau, Serafí Expert, Store.klm, Sushimar.

El sorteig es farà en directe pel perfil @ametllademarshopping el divendres dia 3 de juny a les 12 h. El guanyador s’emportarà un txec-compra per valor de 440 € que podrà gastar de manera íntegra o parcial a qualsevol dels 22 comerços col·laboradors. La validesa del txec-compra serà fins al 31 d’agost de 2022.

Comparteix