1r equip i filial perden els seus partits del cap de setmana

Comparteix

El 1r equip va perdre 4 a 0 a Jesús Catalonia i el filial 1 a 2 a casa davant del Jesús i Maria B.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre per 4 gols a 0 al camp del Jesús Catalonia, equip que amb aquesta victòria, es proclamava campió de lliga i, per tant, nou equip de 2a Catalana la pròxima temporada.

Els de l’Ametlla de Mar viatjaven a Jesús amb la intenció de posar les coses difícils al líder, però un gol en el primer quart d’hora de partit, ja va obrir el camí als locals cap a la victòria. Al descans es va arribar amb un marcador desfavorable de 0 a 2. Els caleros es van queixar molt de dos decisions arbitrals que van propiciar els dos primers gols locals. A la segona part, amb un ambient festiu i de celebració, donat que els aficionats locals ja es veien campions, van arribar dos gols més, que situarien el marcador en el 4 a 0 final. D’aquesta manera el Jesús es va revenjar de l’equip calero, que ha estat un dels tres equips que ha aconseguit guanyar-los aquesta temporada.

Tot i la derrota, els de l’Ametlla de Mar s’han assegurat la 7a posició final a la classificació.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial de la Cala va perdre a casa per 1 a 2 davant del Jesús i Maria B i trencava la ratxa de sis partits sense perdre.

Els de l’Ametlla de Mar van encaixar el primer gol molt aviat, ja que en el minut 7 el Jesús i Maria B s’avançava en el marcador, tot i que el filial va poder empatar pocs minuts després amb un gol de Gerard Pallarès. L’alegria va durar poc, perquè al minut 25 els visitants van fer el segon i van posar en el marcador l’1 a 2 que tot i els intents caleros, amb més cor que cap, ja no es mouria.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filia.

Els caleros seguiran a la 9a posició de la classificació amb 47 punts a manca de tres partits per finalitzar la lliga.

Comparteix