Les Jornades de la Tonyina Roja finalitzen amb xifres molt positives

Comparteix

De menús, se n’han servit 1.500 als restaurants i de tapes, prop de 6.000 als bars del municipi.

Diumenge passat es tancaven dues setmanes on l’Ametlla de Mar ha estat la capital de la Tonyina Roja del Mediterrani. Des del passat 29 d’abril, s’han servit prop de 6.000 tapes i 1.500 menús als restaurants i bars del municipi. Unes xifres similars o que fins i tot, en el cas de les tapes, superen els anys de prepandèmia.

Ha estat l’onzena edició d’aquestes jornades gastronòmiques, durant les quals quinze restaurants i tretze bars del municipi han elaborat exquisits menús i tapes amb aquest producte d’alta qualitat i proximitat. El nombre de tapes ha batut rècords, superant les xifres d’abans de la pandèmia, mentre que el nombre de menús ha estat similar l’any 2019.

Des de l’Àrea Municipal de Turisme valoren satisfactòriament les jornades. Així ho apunta la regidora de Turisme, Maite Boquera.

Les tapes guanyadores han estat la de Cala Cris, Sushi Mar i Bar Merino.

Ara, la regidoria de Turisme treballa amb la mirada posada a les pròximes Jornades Gastronòmiques dedicades als Fideus Rossejats i la Tapa Marinera, que estan previstes del 3 fins al 12 de juny, amb la Diada que se celebrarà el 12 de juny, coincidint amb el cap de setmana de la Fira de la Mar.

Comparteix