Assaig solidari de l’EMMA a favor de la Neurofibromatosi

Comparteix

El Trofeu de Valors del Futbol Base, enguany, també anirà dedicat a aquesta malaltia, amb la intenció de recaptar donacions per la seva investigació.

Aquest dimecres, 18 de maig, ACNefi, l’Associació Catalana de la Neurofibromatosi, organitza amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar (EMMA), un assaig solidari a la plaça Nova, amb motiu del dia mundial d’aquesta malaltia, que s’ha commemorat aquest dimarts.

L’assaig solidari de l’EMMA, que tindrà lloc entre les 16 i les 20 h de la tarda, té la voluntat de recollir diners per la investigació d’aquesta malaltia minoritària. Així ho explica la representant a l’Ametlla de Mar d’ACNefi, Noemi Llambrich.

A banda, l’Àrea Municipal d’Esports, enguany, dedicarà el Trofeu de Valors del Futbol Base a aquesta malaltia, amb la intenció també de recaptar donacions per la seva investigació. El trofeu tindrà lloc el 4 de juny. A més, els interessats poden fer els donatius també a través de Bizum al número 01170.

Comparteix