Obertes les inscripcions als campus i activitats esportives d’estiu

Comparteix

El Futbol Camp i el Gimnàstic Camp tindran lloc en horari de matí.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja ha obert les inscripcions als Campus i Activitats Esportives Municipals Estiu 2022, amb un ampli ventall de possibilitats i propostes de cara als mesos estivals.

Una de les principals novetats d’aquest any és la concentració en horari matinal de la major part d’activitats. Així, als habituals Camp Kids i Júnior Camp, que tradicionalment ja es duen a terme en horari matinal de 9 a 14 h, ara s’afegeixen el Futbol Camp i el Gimnàstic Camp.

El Kids Camp és per a nens i nenes nascuts entre 2014 i 2018; el Júnior Camp, de 2008 a 2013; el Futbol Camp, de 2008 al 2015 i el Gimnàstic Camp, de 2018 i anteriors. La coordinadora de l’Àrea Municipal d’Esports, Sílvia Argentó, apunta que a diferència de l’any passat s’ha eliminat el Tecni Futbol, ja que el Futbol Camp va absorbir la majoria dels participants.

Aquests quatre campus s’han dividit per setmanes, durant els mesos de juliol i agost, al preu de 64 € per setmana, tot i que hi ha descomptes pels empadronats a l’Ametlla de Mar, del 10% pels que facin d’1 a 3 setmanes i d’un 20% pels que facin de 4 a 8 setmanes. A més, també hi haurà descompte d’un 10% per a dos o més germans.

El campus de gimnàstica rítmica de competició tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Galetet, als matins de 9 a 11.30 h, i només va destinada a gimnastes federades, al preu de 62,58 € per setmana.

I a la tarda, s’han concentrat altres propostes, com el curset de Natació i el Tecni Pàdel, tant per a nens com per a adults, al preu de 28 € per setmana i amb els mateixos descomptes que els quatre campus.

El cem La Cala també ofereix entrenaments personals de fitness, natació, pàdel i psicomotricitat. A més, d’accés a piscina coberta, zona wellness, sala fitness i activitats dirigides, que van dels 25 € per setmana als 90 € per mes i mig.

La inscripció està oberta fins a exhaurir places i cal contactar amb el cem La Cala, a la Zona Esportiva Municipal, o al telèfon 977 10 38 97.

Comparteix