Es repara un tram de la xarxa de sanejament i d’aigua potable al carrer Pau Casals

Comparteix

L’Ajuntament està ultimant la reparació de 40 metres lineals de la xarxa de sanejament i aigua potable a un tram del carrer Pau Casals. Una actuació valorada en 32.000 euros, finançada majoritàriament per una subvenció de la Diputació de Tarragona per a actuacions excepcionals.

Amb la intenció de millorar la xarxa de clavegueram, sanejament i aigua potable del municipi, envellida i deteriorada per la manca de manteniment durant molts anys, l’Ajuntament està duent a terme una actuació que afecta al carrer Pau Casals, concretament, des de l’Avinguda de l’Amistat Hispano Italiana fins al carrer de Benidorm. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

De fet, és la continuació de prop d’un miler de metres de canonades que s’han anat reparant en els últims anys. Unes obres que afecten al col·lector principal i també a les escomeses de cada habitatge fins a aquest col·lector. A més, dins de la mateixa obra s’aprofita per canviar la canonada troncal de clavegueram i les escomeses individuals des d’aquesta fins cada un dels habitatges. Les noves canonades evitaran qualsevol filtració al subsòl i les molèsties ocasionades per reparacions i neteges puntuals. A més, en el cas de les canonades d’aigües residuals, també eviten possibles males olors.

Les obres afecten el trànsit de vehicles i l’estacionament de la zona, fins que finalitzi l’actuació, que es preveu que sigui aquesta setmana.

Comparteix