Comença la preinscripció i matriculació a la Llar d’Infants Municipal Xerinola

Comparteix

Fins al 16 de juny, les famílies poden preinscriure i matricular els seus infants al centre.

Aquest dilluns s’ha iniciat el període de preinscripció i matriculació a la Llar d’Infants Municipal Xerinola pel curs 2022-23, el qual s’allargarà fins al dia 16 de juny. Un període conjunt que té l’objectiu d’estalviar tràmits a les famílies. La sol·licitud es pot aconseguir al mateix centre, a l’Ajuntament o a gencat.cat/preinscripcions.

Aquelles famílies que desitgin fer alguna de les tramitacions de manera presencial, ho poden fer, sempre que hagin demanat cita prèvia, tot i que els documents es poden baixar de gencat.cat/inscripcions o passar-les a buscar per l’Ajuntament o el mateix centre. Un cop emplenada la documentació, s’ha d’entregar a la Llar d’Infants.

Entre la documentació requerida hi ha l’original i fotocòpia del llibre de família, l’original i fotocòpia de DNI del pare i mare o de la targeta de residència on consta el NIE, si es tracta de persones estrangeres, l’original i fotocòpia de la targeta Sanitària individual (TSI)  del nen o la nena, la fotocòpia del llibre de vacunacions on figurin les dosis de vacunes amb les dates. En el cas que no es disposi del llibre de vacunacions, cal presentar un certificat mèdic oficial on constin les dosis de vacunes rebudes amb les dates corresponents o si no disposen de les vacunes per contraindicació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic justificatiu. Per últim, es demana un número de compte, telèfon i correu electrònic de la família i tres fotografies de carnet de l’infant.

Els telèfons per demanar cita prèvia són el 977 49 37 10 i el 627 06 27 64. L’horari per entregar la documentació és de les 9 del matí a les 16 h de la tarda.

El curs vinent, la Llar oferta 60 places pels de P2, 39 places pels de P1 i 8 places pels de P0.

Comparteix