Empat a 0 de la Cala a casa davant del Roquetenc

Comparteix

Per la seva banda, el filial va quedar 1 a 1 davant del Xerta.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va empatar a 0 gols dissabte a la tarda davant del Roquetenc, en un partit que els caleros es van merèixer guanyar als punts, després de tindre la pilota i més arribades a l’àrea contrària.

No va ser un partit de moltes ocasions, però si hagués estat un partit de boxa, els caleros mereixien guanyar als punts, ja que van dominar la pilota i van tenir més ganes d’arribar a l’àrea contrària, en un partit va transcórrer majoritàriament al mig del camp.

Marc Brull va poder decidir just abans del descans en l’ocasió més clara del partit, però el gol es va resistir. A la segona part, els caleros van gaudir de superioritat numèrica per l’expulsió al 55 d’un jugador roquetenc, fet que va provocar cert replegament dels visitants, així i tot la presència a l’àrea dels de l’Ametlla de Mar no es va traduir en gols. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Amb aquest empat, els de l’Ametlla de Mar mantenen la 8a posició de la classificació amb 40 punts.

Per la seva part, el filial a la 4a Catalana va treure un valuós empat a 1 del camp del Xerta, un dels candidats a l’ascens de categoria.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar amb un gol al minut 27 d’un Xavier Khalifi que està en ratxa. I amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona part, i com era d’esperar, els locals van buscar l’empat, que va arribar al 78, portant la incertesa en el marcador, tot i que el resultat ja no es mouria fins al final.

Empat valuós del filial, que suma set dels últims nou punts en joc, en una de les millors ratxes de la temporada. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 10 posició, en terreny de ningú, amb 40 punts.

Comparteix