La Cala rep a un Roquetenc que ve en ratxa

Comparteix

Per la seva banda, el filial jugarà a Xerta.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla juga dissabte a les 17 h a casa davant del Roquetenc. Els caleros van recuperar diumenge el camí de la victòria després de golejar al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre.

Els de l’Ametlla de Mar van guanyar amb certa facilitat golejant per 0 a 7 als de la Ribera d’Ebre. Una victòria que els ha de servir per agafar confiança després de les tres derrotes seguides anteriors.

Els caleros han recuperat en els darrers dies alguns dels jugadors lesionats. Pel que fa al rival, el Roquetenc, és 5è a la classificació amb 48 punts i porta una ratxa de cinc partits seguits guanyant en les últimes cinc jornades.

En el partit de la 1a volta, els caleros van empatar a dos gols al camp del Roquetenc. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip de la cala.

Els de l’Ametlla de Mar són 9ns a la classificació amb 39 punts.

Per la seva part, el filial de la Cala juga diumenge a les 12 del migdia a Xerta. Els caleros venen de guanyar a casa amb certes dificultats al Sant Jaume per 3 a 2 i d’enllaçar dos victòries consecutives.

El partit de diumenge contempla la dificultat afegida del camp de terra i sobretot, pel potencial del rival, ja que actualment, encara aspira al campionat i a l’ascens de categoria, donada la seva 3a posició a la classificació amb 49 punts i compta per victòries els darrers cinc partits disputats.

El filial també ha pogut recuperar jugadors en les darreres setmanes. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els caleros són 10ns a la classificació amb 39 punts.

Comparteix