La Cala goleja a domicili a l’Olímpic i el filial pateix per guanyar al Sant Jaume

El 1r equip va guanyar clarament per 0 a 7 i el filial va patir fins al final per guanyar per 3 a 2.

Tal com es preveia, el 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar amb solvència al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre, retrobant-se amb la victòria i golejant a un fluix rival.

Els morencs van aguantar mitja hora, el que van trigar els caleros a obrir la llauna amb un gol de Jordi Callau. A partir d’aquí van anar caient els gols fins a set, l’últim al minut 89 de penal que també va transformar Jordi Callau. Marc Brull, Hèctor Benaiges, Luis García i Jack Cid que també va fer un doblet.

Partit de tràmit però important pels caleros, necessitats de confiança després de tres derrotes consecutives. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Amb 39 punts, els de l’Ametlla de Mar han recuperat la 8a posició de la classificació.

Per la seva part, el filial de la Cala a la 4a Catalana, va guanyar amb més dificultats de les previstes al Sant Jaume d’Enveja, un dels cuers de la categoria.

Els caleros es van avançar al marcador ben aviat, ja que al minut 7, Xavier Khalifi feia el seu primer gol. Poc després empataria el Sant Jaume, tot i que Sergi Quintana va tornar a avançar als de l’Ametlla de Mar abans del descans.

A la segona part de nou el Sant Jaume va igualar el marcador, tot i que al límit del temps reglamentari, de nou Khalifi rescataria la victòria dels caleros.

Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Amb aquesta segona victòria consecutiva els de l’Ametlla de Mar sumen 39 punts i segueixen a la 10a posició a la classificació.