Una jornada netejarà als entorns de la platja de Sant Jordi

Comparteix

Serà aquest divendres a les 17 h, de la mà de Plàncton Diving i el Decathlon.

Plàncton Diving juntament amb Decathlon Tortosa han organitzat, aquest divendres, una jornada de neteja als entorns de la platja Sant Jordi de l’Ametlla de Mar. Es tracta d’una acció coordinada per fomentar el voluntariat en espais naturals i difondre la problemàtica per la proliferació de plàstics al mar i com afecten la cadena tròfica d’espècies marines.

L’activitat s’iniciarà amb una xerrada inicial sobre el problema dels residus a les platges i mars. Tot seguit, es durà a terme una neteja de platja a la zona de la platja i el cap de Sant Jordi. I en acabar, es pesaran i es separaran els residus recollits per veure quins són els més comuns i poder-hi reflexionar.

Per participar, a banda d’inscriure’s prèviament a través del portal web de Decathlon, només cal tenir ganes de col·laborar i gaudir d’un preciós paisatge costaner. Es recomana portar roba i calçat còmodes per anar per la sorra de la platja i per les roques. Eli Bonfill és copropietària de Plàncton Diving.

L’activitat és gratuïta i apta per a tots els públics, incloent-hi nens petits. El punt de trobada serà al Castell de Sant Jordi d’Alfama, a les 17 h de la tarda. Està previst que tingui una durada d’1 h i 30 minuts.

Comparteix