Tercera derrota consecutiva del 1r equip de la Cala davant del Santa Bàrbara i naufragi del filial a la Galera

Comparteix

1-2 al marcador del 1r equip i 4-1 del filial.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre per 1 gol a 2 a casa davant del Santa Bàrbara. Els de l’Ametlla de Mar es van veure sorpresos per un sòlid rival i van sumar la segona derrota consecutiva a casa.

Si sorprenen va ser la derrota de la setmana anterior a casa davant del Corbera d’Ebre, ningú tampoc s’esperava que els caleros perdessin dissabte davant del Santa Bàrbara, deixant escapar de nou els tres punts del camp de la Cala.

I això que els de l’Ametlla de Mar a diferència de la setmana anterior, es van posar per davant amb un gol llunyà de l’Hèctor Benaiges. El Santa, que venia avisant amb un dels millors parcials de la lliga, va aconseguir empatar ben aviat i fer-se amb el control.

Els caleros ho van intentar, però va ser el Santa a la segona part, qui va desnivellar de nou un marcador que finalment donaria la victòria als visitants davant d’uns locals que van atacar més amb el cor que amb el cap.

Els de l’Ametlla de Mar van finalitzar el partit amb quatre juvenils al camp. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar han passat d’estar a tres punts del 5è, fa tres jornades després de guanyar al Flix, a baixar a la 9 a posició de la classificació amb 36 punts, després de tres derrotes seguides.

Per la seva part, el filial va perdre de manera estrepitosa al camp del cuer, la Galera en el partit recuperat de la 23a Jornada. I això, que els caleros es van avançar en el marcador als dotze minuts de joc amb un gol de l’Eric Cros.

L’alegria va durar poc, ja que dos minuts després empatarien els del Montsià, que s’avançarien posteriorment gràcies a un penal en el minut 23, un segon gol que va fer molt de mal als caleros. Dos gols més abans del descans, posarien el 4 a 1 en el marcador. A la segona part els caleros tampoc van poder reaccionar amb una banqueta plena de juvenils. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

El filial va sumar aquest cap de setmana tres punts, que són els que li corresponen del partit que hagués hagut de jugar amb el filial de l’Olímpic Mora d’Ebre, que es va retirar de la competició.

Ara, els de l’Ametlla de Mar són 10 s amb 36 punts.

Comparteix