La secció de Rítmica participa en la 3a Jornada Territorial a Alcanar

Comparteix

La Secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va participar el passat diumenge dia 3 d’abril a la tercera jornada del campionat intercomarcal de gimnàstica rítmica dels Jocs Esportius de les Terres de l’Ebre que es va disputar al pavelló poliesportiu d’Alcanar, amb més de cent actuacions entre individuals, conjunts, duos i quartets.

Amb la participació d’una quinzena de gimnastes, les caleres van tenir resultats diversos, destacant l’evolució d’algunes d’elles que es van quedar molt prop del podi en les proves amb més participació.

Tere Llambrich és coordinadora de la Secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar.

Les millors classificacions es van aconseguir a la categoria Infantil Nivell B en la qual, Eila Gimeno va assolir la 1a posició de dos participants. També primeres posicions en ser els únics participants de conjunts categoria benjamí Nivell C pel conjunt Just Married i Aleví Duets, Trios i Quartets.

Molt de mèrit va tenir la 4a posició, quedant-se a les portes del podi, de Clàudia Solé a la categoria aleví Nivell C i la 5a posició de Leyre Farnós a la categoria benjamí Nivell B.

Quant a les altres categories, Berta Martí va ser 7a a la categoria aleví Nivell B, Carla Monforte I Laia Gàlvez van ser 6a i 12a a la categoria benjamí Nivell C. També en categoria prebenjamí C, Aina Brull va ser 7a, Aina Borràs, 8a i Ines Calleja, 10a.

Finalment, Marta Alcantara va ser 7 en categoria aleví A I Irene Escoda, 10a.

La 4a fase del campionat intercomarcal de gimnàstica rítmica dels Jocs Esportius de les Terres de l’Ebre tindrà lloc a primers de maig a la Ràpita. Diumenge Leyre Farnos i Eila Gimeno participaran a Sant Jaume d’Enveja a la Copa Catalana per a nivells 2 i 3.

Comparteix