L’Escola Municipal de Música ofereix un taller de percussió corporal

Comparteix

El taller, obert a tothom, anirà a càrrec del músic valencià Enric Pizà.

El músic valencià, docent actiu al món de la percussió i influencer musical, Enric Pizà, visitarà l’Ametlla de Mar per ensenyar a fer percussió corporal en ple directe. Ho farà a través d’un taller gratuït i obert a tothom, que ha organitzat l’Escola Municipal de Música, per aquest dissabte.

La cita musical serà a les 16 h de la tarda i a la sala de la SCER. Un taller que segons explica la cap d’Estudis, Anna Vizcarro, no requereix coneixements previs en la matèria i pot assistir-hi qualsevol persona a partir de 8 anys.

La percussió corporal és un art que uneix música i dansa mitjançant els sons que produeix el xoc de dues parts del cos. Els principals usos d’aquesta pràctica són didàctics, terapèutics, socials, lúdics o estètics, entre d’altres. Es tracta d’una de les manifestacions musicals més primitives junt al cant, i present en multitud de tradicions arreu del món, però la pràctica sistematitzada del bodypercussion com a tal no va sorgir fins als anys 70

Per assistir al taller, cal reservar prèviament l’entrada a través del telèfon 977 456 046 o al mail escolademusica@ametllamar.cat

Comparteix