La rítmica calera competeix a la 3a fase comarcal a Alcanar

Comparteix

També ha obert el període d’inscripcions pel Campus de Rítmica de Setmana Santa.

Una quinzena de gimnastes de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’Ametlla de Mar participaran aquest dissabte, dia 3 d’abril, en la 3a fase territorial de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es disputen a Alcanar.

Després de millorar a la 2a fase els resultats obtinguts a la 1a, ara les caleres afrontaran una nova competició territorial on s’ha de veure l’evolució assolida en les darreres setmanes de normalitat.

Tere Llambrich, coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar, confia a millorar els resultats les fases anteriors.

Per altra banda, la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar ja ha obert les inscripcions al Campus de Rítmica de Setmana Santa, que tindrà lloc de l’11 al 14 d’abril de 9 h a 13 h al matí al Poliesportiu Municipal Galetet. El campus està destinat tant a gimnastes en actiu com a altres noies que es vulguin iniciar, a partir de 3 anys. El preu del campus és de 12 € per a les gimnastes de la secció i 35 € per a la resta.

Comparteix