S’inicien les obres de soterrament del cablejat aeri de la plaça de l’Olivera

Comparteix

La primera fase es preveu que finalitzi abans de Setmana Santa.

L’Ajuntament ha iniciat, aquest dilluns, una actuació de rases per soterrar el cablejat aeri de la plaça de l’Olivera. D’aquesta manera, els pals de fusta que sustenten el cablejat quedaran eliminats i els cables penjats passaran a ser història. Les obres afectaran la circulació de vehicles de la zona.

Després del projecte de millora dels voltants de la plaça de l’Olivera, que es va dur a terme l’any passat, amb la pintada artística, la peatonalització del carrer Candela, el Nou i el Concepció Arenal i el soterrament del cablejat aeri del carrer Candela, l’Ajuntament vol continuar adequant i millorant la imatge d’aquesta zona, amb el soterrament de tot el cablejat aeri que envolta la plaça.

L’actuació, que consistirà en obrir rases per soterrar els cables aeris de la xarxa elèctrica i telefònica, es divideix en dues fases: una primera fase que afectarà la costera de Sant Roc i el carrer Llibertat i que preveu finalitzar-se abans de Setmana Santa. I una segona fase, que afectarà el carrer Andreu Llambrich i que és prevista acabar abans d’estiu.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, explica en què consistirà l’obra i remarca que la voluntat és que fer lluir aquesta zona del municipi per incentivar així també el comerç local.

En aquesta primera fase, es veurà afectada la circulació de vehicles a la via del carrer Sant Roc i el carrer Llibertat, el tram comprès entre el carrer Doctor Ferran i el carrer Candela.

L’obra és valorada en 25.000 euros.

Comparteix