Derrota del 1r equip a la Ràpita i victòria del filial a la Cava

Comparteix

El 1r equip de La Cala va perdre 2-1 davant de la Ràpita.Mentre queel filial va guanyar 1-3 contra la Cava.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte passat al camp de la Rapitenca. Amb aquesta derrota, els caleros trencaven la ratxa de tres victòries consecutives i perdien una posició a la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar van començar bé i es van avançar en el marcador gràcies a un penal que va transformar Hèctor Benaiges, tot i que els rapitencs empatarien abans del descans, després d’una pèrdua de pilota al mig del camp.

Tot i que els caleros van portar el pes de l’atac, es van trobar amb un inspirat porter local, que va treure tot el que li arribava. De nou els rapitencs aconseguirien marcar a mitjans de la segona part després d’una contra. El 2 a 1 ja no es mouria, tot i els intents caleros davant la porta rapitenca.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els caleros han baixat de nou a la 8a posició de la classificació amb 36 punts.

Per la seva part, el filial va guanyar a domicili per 1 a 3 al camp de la Cava B. Els de l’Ametlla de Mar van aconseguir obrir la llauna en el minut 24 amb un gol d’Albert Bardí i tres minuts després, era l’Ivan Fernández el qui aconseguia el 0 a 2. En un moment de descontrol i poc abans del final, en el 89, Marc Pallarés establia el que pareixia el 0 a 3 definitiu, tot i que encara hi hauria temps perquè els locals marquessin el gol de l’honor. Resultat final d’1 a 3 que dona tres punts importants als caleros.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 10 a posició de la classificació amb 33 punts.

Comparteix