Victòria molt treballada del Bàsquet l’Ametlla davant del Mora d’Ebre

Comparteix

El pròxim partit dels caleros és dissabte contra el Teresianes.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge per 72 a 64 el primer partit de la 2a fase davant del Bàsquet Mora d’Ebre. Els caleros van imposar-se en un partit molt igualat fins a l’últim quart, a uns morencs molt lluitadors.

Els precedents dels partits de la 1a fase ja feien preveure molta igualtat i a la prèvia, l’entrenador ja va basar les opcions caleres en una bona defensa, més que en l’intercanvi de cops.

Els parcials dels dos primers quarts van ser pràcticament idèntics i es va arribar al descans amb empat a 36. A la segona part, sobretot al tercer quart, els caleros van anar fent la goma. Tan bon punt marxaven de set o vuit punts, com el Mora recuperava i es posava a dos o tres punts.

No va ser fins a l’últim quart, en el que els morencs van començar a notar l’esforç físic i a errar en el llançament, que els caleros, van acabar imposant-se en el rebot. Al final, 8 punts de diferència, 72 a 64 que donen els dos primers punts als de l’Ametlla de Mar.

Santi Duque és jugador del bàsquet calero.

El màxim anotador del partit va ser Aitor Gavilan amb 33 punts.

Els de l’Ametlla de Mar visitaran dissabte la complicada pista del Teresianes a la Rambla Nova de Tarragona.

Comparteix