Els Veterans perdonen i no passen de l’empat davant de l’Alcanar

Comparteix

Els caleros es troben en 6a posició de la classificació.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va empatar el passat cap de setmana a 1 gol davant dels veterans de l’Alcanar, en partit disputat al camp de l’Ulldecona, per la coneguda indisponibilitat del terreny de joc canareu.

Els caleros van poder esgarrapar un punt als canareus, marcant a 10minuts del final amb un gol d’Àlex Suárez, que feia justícia als esforços caleros, ja que els de l’Ametlla de Mar, van desaprofitar clares ocasions per marcar, tant a la primera part com a la segona. La Primera part va finalitzar amb empat a 0 en el marcador i a l’inici de la segona, els canareus es van avançar amb un gran gol des de fora de l’àrea. El fet que els locals es quedessin amb un home menys per expulsió a mitjans de la segona part, va deixar més espais als de l’Ametlla de Mar, que després d’alguns desencerts de cara a porta, van poder marcar i almenys, sumar un punt quasi al final del partit.

Joan Pere Llambrich, és l’entrenador dels veterans.

El repartiment de punts entre canareus i caleros, deixa la classificació pràcticament igual, amb els de l’Ametlla de Mar a la 6a posició, a un sol punt de diferència del Tortosa i l’Alcanar.

Comparteix