La Cala s’imposa 2 a 1 al Flix i puja a la 7a posició

Comparteix

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 2 gols a 1 al Flix, superant-lo a la classificació i situant-se a la 7a posició.

Els de l’Ametlla de Mar van aconseguir una important victòria davant del Flix, la tercera consecutiva i van superar un rival directe. Tant és així que amb aquesta victòria i els tres punts corresponents, els caleros van superar als de la Ribera d’Ebre a la classificació.

I és que els de l’Ametlla de Mar es van trobar davant seu a un bon rival, ben ordenat en defensa i van haver de picar pedra. La primera part va ser molt igualada, tot i que els caleros van desparofitar un parell d’ocasions clares i això ja feia preveure dificultats i que s’haurien d’aprofitar les poques que tinguessin. I així va ser a la segona part, ja que Jordi Llaó feia l’1 a 0 en el minut 50 i Jordi Boyer el 2 a 0 en el 59. Amb aquest 2 a 0, el partit pareixia sentenciat, fins que va arribar un penal deu minuts després que encara va portar incertesa al marcador.

Els caleros van haver de treballar molt i aportar cap fred i ofici per emportar-se la victòria.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Ara els de l’Ametlla de Mar són 7 s a la classificació i continuen tenint a 3 punts la 5a.

Exceptuant al líder el Jesús Catalonia i el Flix, tots els de davant van aconseguir la victòria, fet que ha evitat als caleros retallar diferències.

Per la seva part, el filial de la Cala va haver d’ajornar el partit que tenia previst a la Galera a causa de l’estat del terreny de joc, després d’un fort aiguat.

Comparteix