El juvenil s’ho juga tot al camp del Tortosa

Comparteix

El partit del juvenil és dissabte, a les 15 h, al camp del Tortosa B.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es juga aquest dissabte totes les opcions de jugar la promoció d’ascens al camp del Tortosa B. Els caleros, han de guanyar a terreny tortosí si volen continuar tenint possibilitats. A hores d’ara, els caleros són 4 s a la classificació a un sol punt dels tortosins que són 3 s i a tres punts de l’Ascó que descansa. El partit es juga a les 15.00 h.

Per la seva part, el cadet de l’AME, juga diumenge a Camarles davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Els caleros són 4 s amb 26 punts i els de Camarles 6 s amb 22. El partit és a les 10 del matí de diumenge. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

L’Infantil vol recuperar-se de la polèmica derrota a Amposta, amb un bon partit al camp de la Sénia, a qui només treu dos punts a la classificació. Els caleros són 7 s i els del Montsià 8 s. El partit és dissabte a les 15 h. Xavi Borràs és l’entrenador de l’Infantil.

L’Aleví A a la 1a divisió, juga dissabte a les 10 del matí a Camarles davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B. Tots dos equips estan molt junts a la classificació, els caleros 9 s amb 13 i el rival 10è amb 11.

Quant a l’Aleví B, a la 3a divisió, juga dissabte a les 10 del matí a Amposta. Els caleros són 2ns per la cua amb 10 punts i els ampostins 4 s amb 25.

Si parlem de futbol escolar, el benjamí Llobarrets juga dissabte a les 10 del matí al camp del Camarles, mentre que el prebenjamí Seitonillos juguen dissabte a les 11 h a Batea.

Comparteix