El 1r equip de la Cala a seguir la ratxa davant del Flix

Comparteix

El 1r equip juga dissabte, a les 17 h, davant del Flix i el filial juga diumenge, a les 16.45 h, al camp de la Galera.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquest dissabte a les 17 h a casa davant del Flix, tot un repte per l’equip calero, després de sumar victòries davant dels filials del Tortosa i l’Amposta.

El partit té molts atractius, però el més rellevant és la lluita per la 7a posició, ja que els flixancos són 7 s amb 36 punts i els caleros, 8 s amb 34.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

La junta de la secció esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar ha deciditoferir l’entrada gratuïta al partit, a tots aquells que vagin al camp amb productes de primera necessitat, que posteriorment s’enviaran per contribuir al suport internacional cap a les famílies ucraïneses que estan patint els efectes de la invasió russa.

Per la seva part, el filial juga a les 16.45 h de diumenge. Els caleros volen sumar la segona victòria consecutiva al camp de la Galera, cuer de la classificació i donar continuïtat a la bona imatge mostrada la setmana passada. Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen 10 s a la classificació amb 30 punts i la Galera és cuer amb 9.

Comparteix