Torna la Fira Alternativa després de dos anys d’aturada per la Covid-19

Comparteix

La cita serà el pròxim 8, 9 i 10 d’abril.

La Fira Alternativa de l’Ametlla de Mar torna aquest 2022, després de dos anys d’aturada obligatòria a causa de la Covid-19. Ho farà entre els dies 8 i 10 d’abril, amb expositors locals i d’arreu del país, entre comerços, particulars i entitats, i amb oferta lúdica, tant pels menuts com també pels adults.

Durant aquests tres dies es podrà gaudir de nombroses parades de diferents productes artesanals, ecològics, manufacturats i naturals, dins del nucli urbà en la ubicació habitual, concretament al llarg del carrer Pau Casals, la plaça Nova i la plaça Joan Miró.

La d’aquest any serà l’edició número 29, fet que demostra la importància i la consolidació d’aquest esdeveniment al municipi i al territori. Una Fira que té l’objectiu d’estimular la creació d’activitat econòmica i empresarial del municipi i del territori, a més d’aglutinar un seguit d’elements socioculturals al carrer, pensats per al conjunt de la ciutadania.

Jani Brull és la regidora de Cultura.

En les pròximes setmanes, es donaran a conèixer més detalls de l’esdeveniment, com els espais, el detall de l’oferta lúdica o les opcions per als expositors.

La 29a edició de la Fira se celebrarà respectant en tot moment les mesures recomanades per les autoritats sanitàries per la pandèmia de la Covid-19.

Comparteix