Cap de setmana de victòries importants pel 1r equip i el filial

Comparteix

Els del primer equip continuen a la 8a posició de la classificació. Per part del filial es troben en 10a posició.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 1 gol a 2 al camp de l’Amposta B. Els caleros es van imposar amb dos gols de Jack Cid i van sumar la segona victòria consecutiva.

Els de l’Ametlla de Mar van sortir disposats a guanyar els tres punts i així ho van fer. El primer gol va arribar pocs minuts abans del descans i el segon, en el primer quart d’hora de la segona part. Els caleros van fer un partit molt pràctic, tàctic i de bona col·locació al camp amb l’únic objectiu d’assegurar la victòria i sumar de tres en tres a la classificació. Els ampostins van marcar en l’únic xut a porta amb perill.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 8a posició de la classificació, però ara s’han posat a només tres punts del 5è classificat. Dissabte tindran ocasió d’avançar alguna posició si guanyen al Flix a casa, equip que està només un punt per sobre.

Per la seva part, el filial també va guanyar. Els caleros necessitaven una victòria i la van aconseguir amb un bon joc davant del Tivenys, equip amb millor puntuació, per sobre a la classificació.

I això que el Tivenys es va avançar en el marcador al minut 4. Els caleros es van refer i al minut 39, Sergi Quintana establia l’empat després de convertir un córner directe. Al començament de la segona part, Xavier Khalifi va establir el segon gol, que seria el d’una victòria merescuda i treballada d’un equip filial que va recuperar alguns jugadors i que va millorar respecte als darrers partits.

Jordi Subirats To és l’entrenador de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen 10 s a la classificació i encara tenen feina per atansar-se a la zona mitjana. Cal sumar de tres en tres i diumenge tindran una altra ocasió de continuar sumant, al camp de la Galera, cuer de la classificació.

Comparteix