El Bàsquet l’Ametlla guanya al Reus Ploms amb el cap posat a la 2a fase

Comparteix

Els caleros van guanyar diumenge l’últim partit de lliga i ho va fer per 72 a 50 al Reus Ploms la Salle. Han finalitzat la 1a fase a la 4a posició de la classificació.

Els de l’Ametlla, amb el cap ja posat en la 2a fase, van ser molt superiors al Reus Ploms, tot i que l’entrenador va donar minuts a jugadors menys habituals. La diferència de 22 punts es va anar consolidant de manera progressiva, ja que els caleros es van imposar en tots els parcials, destacant els 25 punts de Guillem Mayor com a màxim anotador.

La victòria permet als de l’Ametlla de Mar finalitzar la lliga a la 4a posició amb 30 punts, 12 victòries i 6 derrotes, després que els caleros hagin enllaçat quatre derrotes en els darrers partits.

Santi Duque és jugador del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Amb les posicions de promoció per a l’Amposta i el Constantí, els caleros, juntament amb el Mora d’Ebre, el Rocabruna de les Borges i la Sénia, jugaran la segona fase al grup 2 junt amb els equips de l’altre grup, l’Arboç, Teresianes, Vila-seca i Calafell.

Els caleros volen un bon resultat a la segona fase, però xafant de peus a terra.

El primer partit de la 2a fase serà el diumenge dia 20 de març al Poliesportiu Municipal Galetet davant del Mora d’Ebre.

Comparteix