‘No faré parlar a classe’ arriba aquest cap de setmana a la sala de la SCER

Comparteix

Dissabte a les 19.30 h i diumenge a les 19 h, a la sala de la SCER.


Després d’un intent fallit a causa de la Covid, aquest cap de setmana el Grup Escènic de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar representarà l’obra No faré parlar a classe’. Cal recordar que l’obra estava programada pel preludi de la Festa Major de la Candelera i es va haver d’ajornar davant del contagi i confinament per Covid, d’alguns dels membres del grup.

Ara sí, l’obra arriba a la Sala de la Societat, quinze anys després de la seva estrena a càrrec del grup teatral calero. Quatre dels cinc actors protagonistes, Eloi Nolla, Fran Samarra, Llibert Margalef i Josep Tomàs Margalef repeteixen i s’incorpora a l’elenc Joan Pere Brull.

L’obra és una recreació irònica de la vida escolar d’uns nens, que critica amb humor el sistema educatiu de la postguerra espanyola, identificat amb la ideologia nacionalcatòlica del franquisme.


Josep Tomàs Margalef és un dels codirectors del Grup Escènic.

No faré parlar a classe, es representarà dissabte dia 12 a les 19.30 h i diumenge dia 13 de març a les 19.00 h. Les entrades es podran adquirir una hora abans a taquilla.

Comparteix