Llums i ombres en la jornada del futbol base calero

Comparteix

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar amb solvència per 0 gols a 5 al camp del Camarles. Tanta va ser la superioritat calera, que degut a lesions i manca d’efectius dels locals, el partit va finalitzar al voltant del minut 70. Els gols caleros els van fer Isaac Tesón, Ousainou Jallow, Sergi Soriano, Roger Pitarque i Denís Margalef de penal. Amb aquesta victòria els caleros segueixen 3 s a la classificació i amb opcions de disputar el play-off d’ascens.

Juanjo Balfegó, és l’entrenador del juvenil.

L’infantil de l’AME, va perdre contra pronòstic per 1 a 2 amb l’Ascó. L’únic gol calero el va fer Íker Pallarés a tres minuts del final. Els caleros segueixen en terra de ningú a la meitat de la taula.

Quant als alevins, l’Aleví A a la 1a divisió, , va perdre per 1 a 8 davant de l’Ascó, tot i que Gorka Brull amb el seu gol, empatava el partit a 1 al minut 14. Els caleros són 11 s a la classificació.

Si parlem de futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre per 5 a 4 en un partit molt competit al camp del Jesús i Maria, mentre que el prebenjamí Seitonillos, va guanyar en l’últim instant del partit al camp del Mora la Nova per 4 a 5.

Lluís Vila és l’entrenador dels Seitonillos.

El cadet va ajornar el seu partit amb el Gandesa i l’Aleví B per la seva part, va aprofitar la jornada de descans per jugar un amistós davant de l’equip femení Infantil-Cadet del Sant Jaume, imposant-se per 9 a 2.

Comparteix