S’inicia la preinscripció escolar 2022-2023, que serà novament electrònica

Comparteix

Les sol·licituds es podran presentar fins al 21 de març.

Aquest dilluns comença el període de preinscripcions escolars per al curs que ve a l’Escola Sant Jordi, i dimecres s’iniciarà el de l’educació secundària de l’Institut Candelera. Enguany, el procés es tornarà a fer telemàticament, a través del mateix portal web que va posar en marxa, l’any passat, el Departament d’Educació de la Generalitat. Ambdós períodes s’allargaran fins al 21 de març.

Els alumnes nouvinguts, que s’incorporin per primera vegada a un dels dos centres educatius caleros al pròxim curs, ja es poden preinscriure. Les famílies poden dur a terme la preinscripció des de qualsevol dispositiu mòbil, presentant tota la documentació que se sol·licita, amb identificació digital o bé sense identificació digital.

De fet, el portal web reuneix tota la informació necessària per fer la preinscripció; presenta els continguts redactats en un llenguatge planer i inclou un ampli centre de suport per a cadascun dels estudis. En aquest espai, es poden trobar podcasts, vídeos, un glossari i també un ampli apartat de preguntes més freqüents sobre la preinscripció.

A més, per aquelles famílies que no tinguin accés telemàtic, també s’ofereix suport presencial, demanant cità prèvia al telèfon de l’Escola. La directora de l’Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, recorda la importància de preinscriure’s al centre durant el període establert.

Des d’aquest dilluns, es poden enviar les sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil i primària de l’Escola i dimecres, s’iniciarà el període de preinscripció de l’educació secundària obligatòria de l’Institut. Ambdues, s’allargaran fins al 21 de març.

Comparteix