Finalitza la temporada de caça a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La temporada va finalitzar a principis de febrer amb una valoració positiva.

La Societat de Caça La Cala ha fet un bon balanç de la temporada, durant la qual s’han caçat xifres similars a les temporades d’abans de la pandèmia. La temporada passada, de fet, va ser excepcional, ja que es va aconseguir batre el rècord d’animals abatuts.

A principis de febrer es va posar punt final a la temporada de caça, tant major com menor, al vedat de l’Ametlla de Mar. Una temporada que s’ha desenvolupat dins de la normalitat i es valora positivament.

El porc senglar i els conills són les espècies més caçades al vedat calero, enguany per exemple s’han abatut una trentena de porcs senglars. La cacera que no s’ha obert encara, des de fa tres temporades, és la de la perdiu, ja que no n’hi ha i es vol recuperar la seva població.

Albert Bouzas és el president de la Societat de Caça La Cala.

Pel que fa a les sancions per infraccions de caça, l’any passat es van actualitzar i ara van d’entre els 60€ i els 3.000€. Per altra banda, el govern central ara també vol canviar la normativa a la llei de protecció dels animals, que afecta als caçadors pel tema dels gossos. El 20 de març hi ha convocada una manifestació, en contra l’aprovació d’aquesta nova llei, a Madrid, on s’espera l’assistència d’alguns caleros.

Comparteix