El Filial perd a casa davant del Pinell

Comparteix

Els caleros es troben en 10a posició de la classificació.

L’equip de futbol filial de la S,C,E,R de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 1 gol a 3 davant del Pinell, el partit recuperat de la 18a jornada del campionat de lliga de la 4a Catalana.

Els caleros, que per sanció, van haver de jugar el partit a porta tancada, van veure com el Pinell, més resolutiu davant de porta, s’emportava la victòria i els tres punts. Després d’un inici en el qual el Pinell hagués pogut sentenciar, els caleros van tenir les seves ocasions, però de nou, van tornar a patir la manca de pegada que arrosseguen en els darrers partits i només a l’últim minut, van aconseguir l’únic gol de la mà de Marc Pallarés.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Amb aquesta derrota els de l’Ametlla de Mar segueixen 10 s a la classificació amb 27 punts. El pròxim partit els de l’Ametlla de Mar tenen un partit complicat al camp del Gandesa B, segon classificat.

Comparteix