La natació calera torna a la competició amb 30 representants de l’AME

Comparteix

Aquesta primera jornada de competició es dedicarà als estils lliures i esquena de totes les categories tant masculina com femenina.

Una trentena de nadadors i nadadores de la secció de Natació de l’AME de l’Ametlla de Mar participaran dissabte en la primera jornada del campionat comarcal de natació dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre que tindran lloc a la piscina del complex esportiu WIN de Tortosa.

Després d’uns mesos complicats per a l’esport escolar, torna la normalitat a les competicions i la natació no és una excepció. Desprès dels reinicis tímids de la temporada passada, aquest any la competició s’ha organitzat com abans de la pandèmia. Tres fases comarcals, una fase territorial i la final catalana.

La trentena d’integrants de la natació calera es reparteixen en totes les categories de la competició, tant masculina com femenina. Aquesta primera jornada es dedicarà als estils lliures i esquena, i en funció de l’edat nedaran 25 metres, 50 metres i 100 metres.

Aquests mesos d’incertesa han passat factura en els esportistes, amb manques d’assistència als entrenaments i aflorant inseguretats i manca de confiança davant l’inici de la competició, un fet que s’està reflectint en les marques, tot i que tots estan molt motivats per començar a competir en normalitat.

Griselda Gaseni és la coordinadora de la secció de Natació de l’AME.

La jornada es podrà seguir per streaming en directe des de qualsevol aplicació mòbil i en aquesta ocasió el públic tindrà accés a la instal·lació seguint la normativa Covid.

Comparteix