S’obre un nou supermercat a Les Tres Cales que suposa la creació d’una vintena de llocs de treball

Comparteix

L’obertura serà aquest dijous, 24 de febrer.

Fragadis, el grup distribuïdor que opera amb les ensenyes SPAR i EUROSPAR, obrirà aquest dijous, 24 de febrer, un nou establiment ubicat a  la urbanització de les Tres Cales. L’obertura suposa un futur immediat prometedor a la població amb la creació de llocs de treball al municipi.

Amb una superfície de 1.200 m², EUROSPAR arriba a l’Ametlla de Mar i ho fa a la urbanització de les Tres Cales, concretament a la cantonada entre els carrers Brollador i L’arc de Sant Martí, a l’altre costat de la carretera del Centre Comercial, on obrirà portes aquest dijous, regalant vals descomptes i ofertes pels clients.

El nou establiment suposa un incentiu comercial en la urbanització i el municipi i en la creació de nous llocs de treball. Així ho remarca l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que afegeix que de cara a l’estiu, també hi haurà augments importants de llocs de treball amb altres empreses que s’instal·len al municipi.

L’establiment mostrarà l’aposta per una oferta comercial de productes de proximitat amb preus competitius i alts estàndards de qualitat. Per tal d’aconseguir que els clients puguin centralitzar les seves compres en un mateix espai, el nou supermercat també disposarà d’obrador de pa, àrea de fruiteria i d’un servei personalitzat de carnisseria, xarcuteria i peixateria on s’oferirà carn al tall.

A banda d’això, l’establiment també comptarà amb una àmplia zona d’aparcament d’una capacitat de 73 places per a vehicles i 24 places per a bicicletes.

El supermercat obrirà de dilluns a dissabte de 08:30 a 21 h de manera ininterrompuda i els diumenges de 09:00 a 15 h.

Aquest dimecres s’ha fet la presentació oficial de l’establiment, amb les autoritats municipals, l’equip de l’establiment i familiars.

Comparteix