El Bàsquet l’Ametlla no pot amb el Constantí, però guanya a la pista del Manyanet Reus B

Comparteix

Els caleros es troben en 3a posició de la classificació amb 26 punts.

El Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre dissabte al matí 87 a 98 davant del Bàsquet Constantí. Els caleros van pagar molt car el mal primer quart, en el qual els del Camp de Tarragona van treure’ls 22 punts de diferència.

Va ser una llàstima, ja que els caleros es van apuntar tres dels quatre quarts del partit, però el parcial de 12 a 34 del primer quart, el van arrossegar durant tot l’enfrontament. Els de l’Ametlla de Mar van sortir engarrotats i mentre al Constantí li entrava tot, als caleros no els entrava res.

Aquest va ser el principal pecat dels de l’Ametlla de Mar, que van competir i van superar l’anotació del Constantí en els altres tres quarts. Tot i reduir progressivament les diferències, van trobar a faltar l’habitual anotació de Pol Aguado que es va quedar amb 9 punts, tot i que l’Aitor Gavilán va sumar-ne 26. No va ser suficient i els caleros van acabar perdent per 11 punts de diferència.

Santi Duque és jugador del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Res a dir, perquè diumenge a la tarda els caleros es van apuntar l’11 victòria de la temporada a la pista del Manyanet Reus B per 47 a 78 en un partit que van dominar de principi a fi. Els 31 punts de diferència marquen la superioritat calera, tot i haver jugat un partit exigent el dia abans. Pol Aguado amb 31 punts va ser el màxim anotador de l’equip.

Els caleros són 3 s a la classificació amb 26 punts, onze victòries i quatre derrotes, les patides amb l’Amposta i el Constantí, primer i segon classificat, assegurant-se pràcticament una plaça entre els quatre primers, competint directament amb el Rocabruna de les Borges del camp amb qui encara els queda un enfrontament.

Comparteix