El 1r equip de La Cala perd 2 a 0 a Gandesa

Comparteix

El filial va guanyar per 2 a 0 al filial de l’Aldeana.

El 1r equip de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre diumenge a la tarda per 2 gols a 0 al camp del Gandesa. Els caleros, tot i fer un bon inici i mantenir-se dins del partit fins als últims moments, van acabar perdent.

El desplaçament al camp del Gandesa, era complicat, donada la qualitat de l’equip i sobretot, perquè els de la Terra Alta venien de perdre dos partits consecutius i necessitaven la victòria per mantenir-se en la lluita per l’ascens.

Els caleros van fer un bon començament de partit, imposant-se amb la pilota i fins i tot van ser millors, tenint diverses ocasions com la de Sergi Callau que va enviar un xut al pal, fins que al minut 40, l’àrbitre va xiular un penal a favor del Gandesa que va significar l’1 a 0, penal molt discutiu pels de l’Ametlla de Mar i clar pels de Gandesa, després d’un cop de colze a dins de l’àrea.

El Gandesa faria el segon a 10 minuts del final, quan els de la Cala van anar pel partit amb defensa de tres, emportant-se el partit i els tres punts.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els caleros són 8 s a la classificació amb 27 punts

Per la seva banda, l’equip de futbol filial de la Cala va guanyar dissabte per 2 a 0 al filial de l’Aldeana en un partit que van solucionar en els primers 15 minuts.

Els caleros van sortir endollats i van aprofitar el fet de sortir a favor de vent i al minut 11 Àlex Núñez va fer el primer gol i Sergi Quintana va fer el segon al minut 14. A partir d’aquí, els de l’Ametlla de Mar van jugar amb el marcador amb la tranquil·litat del resultat.

Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Els caleros ara són 10 s amb 27 punts.

Comparteix