Bon cap de setmana pels equips del futbol base calero

Comparteix

Victòria del cadet, l’infantil i el benjamí Llobarrets i derrota els alevins i el prebenjamí Seitonillos. El juvenil va descansar.

El cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va guanyar en el seu retorn a la competició. Els caleros, que només han pogut disputar dos partits dse de finals de desembre a causa de la Covid, van imposar-se per 1 a 6 al camp de l’Ebre Escola Esportiva B, amb un doblet d’Unai Costa i Joel Sabaté, a més dels gols d’Àlex Estrada i Erik Borràs.

Amb aquesta victòria els caleros  mantenen la 4a posició de la classificació amb 22 punts. Alex Gómez és l’entrenador del cadet.

Per la seva part, l’Infantil va guanyar per 1 a 4 al camp de l’Alcanar, amb doblet de Josep Carbajales, a més dels gols de Biel Bardí i Unai Iruela. Els caleros són ara 6 s a la classificació amb 22 punts.

L’Aleví A a la 1a divisió va perdre per 11 a 2 al camp de l’Aldeana amb dos únics gols de Jan Martí i Derek Alcaide. Els de l’Ametlla de Mar són  11 s amb 10 punts. Per la seva part l’Aleví B a la 3a divisió, va perdre per 8 a 3 al camp del Jesús i Maria C. Van marcar Enric Roca, Saad i Toni Ferreiro.

Quant al futbol escolar, tant el benjamí Llobarrets com el prebenjamí Seitonillos van iniciar la segona fase. El benjamí Llobarrets va guanyar per 6 a 4 al Mora la Nova i comença entre els primers aquesta segona fase. En canvi, el prebenjamí Seitonillos va perdre a casa per 2 a 5 amb el Roquetenc.

El Juvenil no va jugar al tenir jornada de descans.

El pròxim cap de setmana, tot i ser, en teoria, jornada de descans per la coincidència amb el carnestoltes, la majoria d’equips locals, a excepció del juvenil, el benjamí i el prebenjamí, jugaran recuperant partits ajornats.

Comparteix