Nova victòria dels veterans al camp del Vinaròs

Comparteix

Els Veterans es troben en 4a posició de la classificació.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar, aquest passat cap de setmana, per 2 gols a 5 al camp dels veterans del Vinaròs, mantenint-se en la dinàmica positiva dels últims partits.

Tot i encaixar un gol a temps de començar, els caleros es van saber refer i molt aviat amb gols de Marcelo i Genís, van capgirar el marcador. Brise i Mamadou amb els seus gols abans del descans, deixarien el marcador en 4 a 1 al final de la 1a part. A la segona, els caleros van tornar a marcar amb Marcelo com a protagonista, tot i que posteriorment el Vinaròs escurçaria diferències amb el 2 a 5, moment en el qual, els de l’Ametlla de Mar van notar la manca d’efectius i van manifestar una baixada física, que va aprofitar el Vinaròs per pressionar una mica més i fer patir als caleros en l’últim tram de partit.

Els caleros van apuntar-se al camp del Vinaròs la cinquena victòria de la temporada, la qual, els ha situat a la quarta posició de la classificació, com a mostra de la seva millora gradual, després d’un inici de temporada irregular. De fet, des que va començar el 2022, els de l’Ametlla de Mar porten sumats 13 dels 15 punts possibles.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

Els de l’Ametlla de Mar tenen el pròxim partit una nova oportunitat de progressar, ja que visiten el camp del Canareu, un dels equips que estan a la cua.

Comparteix