El juvenil perd amb l’Ascó i es complica la promoció d’ascens

Comparteix

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va deixar escapar dissabte una oportunitat única per assegurar-se una part important de les possibilitats de jugar la promoció d’ascens a categoria preferent.

La derrota davant de l’Ascó complica moltíssim la classificació dels caleros en els dos primers llocs que donen dret a jugar la promoció. Els caleros van encaixar un dolorós 0 a 4, rivals directes en aquesta lluita.

Dos penals en contra en dos minuts, van treure de polleguera als de l’Ametlla de Mar. Tot i que el primer no el van convertir, el segon va pujar al marcador i va permetre als visitants posar-se per davant 0 a 1 al minut 12. Els caleros van tenir les seves opcions fins que al minut 50 l’Ascó faria el 0 a 2. En els últims 10 minuts amb els de l’Ametlla de Mar intentant-ho a la desesperada van arribar dos gols més.

Els caleros van acabar molt molestos amb l’actuació arbitral.

Ara els de l’Ametlla de Mar baixen a la 3a posició amb 26 punts , els mateixos punts que l’Ascó però amb un partit més disputat.

El cadet va haver d’ajornar el seu partit davant l’Ebre Escola Esportiva i l’infantil de l’AME va perdre a casa per 1 a 3 davant de l’Ebre Escola, amb un solitari gol de Pol Llambrich. Els caleros són 6 s amb 19 punts.

Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

En categoria aleví, l’A a la 1a divisió va ajornar el seu partit davant de l’Ebre Escola, mentre que el B a la 3a divisió, va perdre per 1 a 4 amb la Sénia B, tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Saad. Segueixen 8 s amb 7 punts. Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets no va jugar a l’haver finalitzat la 1a fase i el prebenjamí Seitonillos va perdre l’últim partit d’aquesta 1 a fase davant del Roquetenc per 3 a 9. Els Seitonillos han finalitzat la 1a fase com a 3 s i el benjamí Llobarrets a la 5a posició i s’han classificat tots dos per disputar la segona fase en el grup dels primers.

Comparteix