L’Ajuntament obre la licitació per a l’explotació de 14 instal·lacions a les platges

Comparteix

De les 14 instal·lacions, la meitat són per guinguetes amb servei de bar i l’altra meitat, pel desenvolupament d’activitats turístiques i nàutiques.

El període de presentació de sol·licituds es va obrir aquest dilluns i finalitzarà el 28 de febrer de 2022.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha obert la concessió per a l’explotació comercial de 14 instal·lacions a les platges per les temporades de 2022-2026, prorrogable 2 anys més. Del total de les instal·lacions, la meitat són per guinguetes amb servei de bar, -dues més que els anys anteriors-,  i l’altra meitat és destinada a activitats turístiques i nàutiques.

Enguany s’ha ampliat la concessió a dues platges més que els anys anteriors: l’Estany Podrit i l’Estany Tort. A més, com a novetat, també s’ha ampliat la temporalitat de l’explotació des del 15 de maig fins al 15 d’octubre de cadascuna de les temporades.

Una altra de les noves condicions d’aquesta licitació és que la persona licitant haurà de pagar 1.500 € en el cas que renunciï a l’adjudicació.  

Jordi Gaseni és l’alcalde del municipi.

La licitació és per un total de 4 anys, prorrogable 2 anys més. Les persones interessades tenen fins al 28 de febrer de 2022 per a presentar les ofertes i la documentació requerida a la Plataforma de Contractació.

Comparteix