Jornada positiva per als equips del Cadet, el Benjamí i el Prebenjamí

Comparteix

El cap de setmana de festes se salda amb les victòries del Cadet, el Benjamí i el Prebenjamí que passa directament al grup 1 de la segona fase.

Les victòries dels equips de futbol escolar el passat cap de setmana, serien algunes de les notes més destacades del passat cap de setmana futbolístic a l’Ametlla de Mar, sobretot, perquè finalitzada la 1a fase, els equips es juguen el seu futur a la segona fase.

Tant és així, que l’equip prebenjamí Seitonillos amb la seva victòria davant del Camarles per 4 a 3 en partit recuperat, i a l’espera de disputar l’últim partit pendent aquest dissabte contra el Roquetenc, ja s’ha classificat per disputar la segona fase del campionat en el grup 1, ja que actualment ocupa la segona posició de la classificació i passi el que passi amb el Roquetenc dissabte, no pot quedar més avall de la tercera posició. Els sis primers de cada grup disputaran la 2a fase al grup 1 i els sis últims al grup 2.

Per la seva part, el benjamí Llobarrets van guanyar per 5 a 2 al Roquetenc en l’últim partit pendent de la 1a fase. Els caleros ocupen la 5a posició i, per tant, estarien classificats també en el grup 1 de la segona fase, tot i que caldrà esperar al cap de setmana, ja que algun dels seus perseguidors encara té partits pendents de recuperar, per veure la classificació final.

Quant al futbol federat, el cadet de l’AME es va imposar sense problemes al Mora la Nova per 8 a 1, amb tres gols de Genís Margalef, dos de Jahvè Moreso i Unai Costa, Oriól Pallarés i Alvin Effio. Els caleros ocupen la 4 posició amb 19 punts i un, dos i fins a tres partits menys jugats que els tres primers classificats.

Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Per la seva part, l’Infantil en un gran partit, va empatar a 0 gols amb la Rapitenca B. Els caleros van competir molt bé davant d’un dels equips classificats entre els tres primers. Són 6 s a la classificació amb 20 punts.

Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

Per la seva part els alevins van perdre els seus partits. L’Aleví A a la 1a divisió, va perdre per 1 a 8 davant de la Rapitenca B amb un solitari gol de Gorka Brull, que els deixa 8 s a la classificació amb 10 punts, mentre que l’Aleví B a la 3a divisió, va perdre per 0 gols a 4 amb el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B i es queda 8è amb 7 punts.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va ajornar el seu partit davant de la Rapitenca B, el qual es jugarà el 12 de març. Els caleros, que ocupen la segona posició jugaran dissabte un transcendental partit davant de l’Ascó per mantenir-se en llocs de promoció d’ascens a categoria preferent.

Comparteix