Matrícula gratuïta al cem La Cala amb l’abonament de Festes

Comparteix

Com és habitual, el complex esportiu municipal posa en marxa una campanya per incentivar l’esport durant el mes de febrer, coincidint amb la Festa Major.

El cem La Cala ha engegat una campanya de matrícula gratuïta pels nous abonats que s’inscriguin a les instal·lacions esportives, durant el mes de febrer, ensenyant l’abonament de la Candelera 2022. A més, també tindran descompte de fins al 50 % aquells que no tinguin abonament.

Es tracta d’una promoció que posa en marxa el cem La Cala cada any quan arriba la Candelera. D’aquesta manera, s’incentiva a fer esport després de la Festa Major. Thais Lorca és la coordinadora del cem La Cala.

Els nous abonats tindran un compromís de permanència de mínim 6 mesos, fins a l’agost de 2022.

Comparteix