Dones Endavant col·labora amb l’exposició ‘Trencar el silenci a través de l’art’

Comparteix

L’exposició serà del 3 a l’11 de febrer a la Casa del Mar.

L’Associació de Dones Endavant de l’Ametlla de Mar col·labora amb l’exposició ‘Trencar el silenci a través de l’art’, amb el programa de violència masclista, que organitza la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del departament de Drets Socials.

La Casa del Mar acollirà del 3 a l’11 de febrer, una exposició col·lectiva i itinerant, sota el títol, ‘Trencar el silenci a Través de l’art‘. És un projecte comunitari per abordar la violència de gènere en totes les seves formes, a través de la força de l’art i d’un procés lliure, creatiu, de recerca, de conscienciació i d’empoderament col·lectiu.

Amb motiu del passat 25 de novembre, Dia internacional contra la violència de gènere, els equipaments cívics de les Terres l’Ebre, Camp de Tarragona, i el Penedès, de la Xarxa d’equipaments cívics de la Generalitat de Catalunya, van impulsar aquesta iniciativa de caràcter transversal amb la col·laboració i coordinació de tots els agents implicats. L’acció consisteix en el fet que persones usuàries dels respectius equipaments creïn una obra única i original que forma part d’aquesta exposició col·lectiva.

L’Associació de Dones Endavant col·labora amb set quadres confeccionats per les seves associades a través d’una de les activitats que organitza l’entitat. Cinta Garcia és la presidenta.

L’exposició col·lectiva impulsada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del departament de Drets Socials, ha visitat diverses poblacions com Tarragona, el Vendrell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Tortosa, Alcanar o Cambrils entre altres. L’exposició es podrà visitar al 1r pis de la Casa del Mar, als matins d’11 a 13 h i a les tardes, de 17 a 18 h.

Comparteix