L’Ajuntament contracta un nou arquitecte per fer front al gran volum de tramitacions urbanístiques

Comparteix

El 2022 serà un any de grans projectes urbanístics al municipi, com la construcció de la nova Biblioteca Municipal al parc del Bon Repòs. Per això, són necessaris més recursos humans.

L’alt volum de projectes i licitacions que s’estan impulsant a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha obligat la corporació municipal a contractar un nou arquitecte que contribueixi a donar sortida a les tramitacions urbanístiques.

Aquesta, ha estat una de les darreres decisions que s’han pres en matèria urbanística, donat que de cara als pròxims mesos s’ha de donar sortida a un important volum de tramitacions, licitacions i projectes.

D’aquí a quinze dies començaran les obres de construcció de la nova Biblioteca Municipal al parc del Bon Repòs, i a més, hi ha diversos projectes en marxa, tant públics com privats, que requereixen un esforç municipal més gran.

Entre ells hi ha la tramitació, junt amb el COPATE, de l’ampliació de l’actual estació depuradora d’aigües residuals i la construcció d’una segona depuradora que doni servei a les urbanitzacions de la zona nord, també les bases reguladores de les noves guinguetes de platges, l’asfaltatge de carrers a Tres Cales, la urbanització del carrer Camarles, la plaça de l’Olivera o les noves pistes de pàdel al cem La Cala.

El regidor d’Urbanisme, Joan Manel Tello, apunta que hi ha contractacions que venen subvencionades i altres que són assumides amb recursos propis.

A banda, en l’àmbit privat, cal afegir la construcció de dues noves naus al polígon industrial Les Creuetes, concretament del Grup Balfegó i de Galaxidi, i s’hauria d’afegir també la reordenació i millora de l’accés a la població des de l’N-340 i TV-3025.

Actualment, els serveis tècnics municipals estan formats per dos arquitectes, dos enginyers i tres auxiliars tècnics.

Comparteix