Els Veterans en ratxa guanyen l’Alcanar per 3 a 2

Els Veterans es troben en 6a posició de la classificació amb 11 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar es va imposar diumenge per 3 gols a 2 a l’Alcanar, una de les seves bèsties negres durant les últimes temporades.

Els veterans caleros van començar guanyant amb un gol d’Enrico, amb el que es va arribar al descans i amb el partit controlat. A la segona part, una falta directa convertida per Marc pareixia donar la tranquil·litat als de l’Ametlla de Mar, tot i que duraria poc, ja que els canareus van escurçar diferències gràcies a un penal dubtós. El 3 a 1 de l’Òscar va arribar poc abans del final del temps reglamentari, tot i que encara hi hauria temps perquè els canareus fessin el 3 a 2, i tornaria la incertesa i els dubtes en l’equip calero, que va haver de patir durant els darrers minuts, per mantenir la victòria.

Joan Pere Llambrich, entrenador de l’equip, que en aquesta ocasió, no va poder seure a la banqueta i va ser reemplaçat per Brise Gallego, destaca la importància de la victòria.

Els caleros han pujat ara a la 6a posició de la classificació amb 11 punts. Diumenge recuperen l’últim dels partits ajornats, en aquesta ocasió al camp del Delta de l’Ebre, 8è amb 8 punts.