L’equip de govern remodela el cartipàs municipal i crea la regidoria de Recerca Local

Comparteix

Les regidories de Territori i Hisenda que eren responsabilitat d’Antonio Espuny, seran assumides per Joan Manel Tello i Jordi Gaseni respectivament. I Joan Borràs assumirà la regidoria de Formació i Treball, a més de la nova regidoria de Recerca Local.

L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha fet pública una remodelació del cartipàs municipal, arran del recent relleu de regidor a la formació política d’Entesa per la Cala, un dels partits que forma part de l’equip de govern.

La renúncia al càrrec per jubilació d’Antonio Espuny, regidor i portaveu d’Entesa per la Cala, el passat 30 de setembre i el posterior relleu de Joan Manel Borràs Comes, que va assumir el càrrec el passat 2 de desembre en sessió plenària, ha portat a l’equip de govern a redefinir les responsabilitats dels seus membres i remodelar el cartipàs municipal.

Així, quant a les regidories d’Hisenda i Territori, que contempla les responsabilitats d’Urbanisme i al capdavant de les quals estaven en mans d’Entesa per la Cala i del seu regidor Espuny, passaran a ser assumides pel grup d’ERC. Concretament, la d’Hisenda serà assumida per l’alcalde Jordi Gaseni, mentre que la de Territori serà responsabilitat de Joan Manel Tello.

Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar, justifica aquesta remodelació.

Per la seva banda, Tello, comenta quines seran les seves noves responsabilitats

Per altra banda, la regidoria de Formació i Treball, actualment en mans de la tinent d’alcalde i regidora, Jani Brull d’ERC, passarà a ser responsabilitat del nou regidor d’Entesa, Joan Borràs, el qual també assumirà una regidoria de nova creació, la de Recerca Local.

Borràs explica quines idees té per dotar de contingut la nova regidoria.

Aquest divendres mateix, s’ha signat el decret i es donarà compte del nou cartipàs, en el pròxim ple ordinari.

L’entrevista sencera sobre la remodelació del cartipàs municipal amb Jordi Gaseni, Joan Manel Tello i Joan Borràs:

Comparteix