El líder posa a prova les sis jornades sense perdre de La Cala

Comparteix

El primer equip juga aquest dissabte, a les 16:30 h, contra el Jesús Catalonia i el filial juga diumenge, a les 16 h, al camp de la Fatarella.

Dissabte a les 16.30 h visitarà el camp de La Cala el Jesús Catalonia, líder imbatut de la 3a Catalana i equip que més superioritat ha demostrat des de principi de temporada, amb dotze victòries i un empat. Els jesusencs posaran a prova la ratxa de sis partits d’imbatibilitat dels caleros.

El de dissabte serà un partit que valdrà als caleros per saber on estan. Actualment, en terreny de ningú, 8 s a la classificació amb 21 punts competiran per superar un Catalonia, líder amb 37 punts, que no ha fet concessions al llarg d’aquesta primera volta. Quatre victòries i dos empats han servit als de l’Ametlla de Mar per allargar a sis partits una ratxa sense perdre des de l’1 a 2 de la Rapitenca B, el 13 de novembre.

A la pretemporada els de l’Ametlla de Mar van perdre immerescudament per 2 a 3 en un partit en el que mereixien més i segur que dissabte sortiran a competir per la victòria, la qual els permetria escurçar distàncies amb els de dalt.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Quant al filial, que només ha sumat 3 dels últims 15 punts en joc, juga al camp de la Fatarella, un equip que ha anat de menys a més i que tot i estar a la zona baixa de la classificació, ve de guanyar al Gandesa B i empatar amb el Tivenys, així que bé farien els caleros de posar-hi els cinc sentits.

En canvi, la dinàmica dels de l’Ametlla de Mar és ben diferent, ja que ve de perdre amb els filials del Jesús i Maria i Jesús Catalonia, i necessita els punts per evitar que la bretxa amb els de dalt a la classificació s’ampliï encara més dels 5 punts que el separen del Camarles B, 7è classificat.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els caleros són 9 s amb 21 punts i la Fatarella és 15è amb 11.

Comparteix