Búhos serà el cap de cartell de la Candelera 2022

Comparteix

L’actuació serà dissabte 29 de gener, a les 19.30 h de la tarda, després d’un correbars amenitzat per la Xaranga Suquet Calero.

Di-versiones i Miquel del Roig també seran els plats forts musicals de la Festa Major.

El grup de Calafell, Búhos, un dels referents del panorama musical català,oferiràun concert el dissabte 29 de gener, dins la programació dels actes preludi, una setmana abans de la Festa Major. És el cap de cartell d’una Candelera que també aposta per les bandes musicals locals, com Miquel del Roig, Nautilus, The Baldats i Cràneos, entre l’1 i al 6 de febrer.

Temes com ‘Mil Batalles’ o ‘A prop dels Déus’, inclosos en el darrer disc de Búhos, o el seu hit ‘Volcans’ faran vibrar el públic el pròxim 29 de gener, a les 19.30 h de la tarda. Serà el preludi d’una Festa Major que també inclourà bandes musicals de renom com Di-versiones, que actuarà el 5 de febrer a les 19.30 h, i grup locals,com Miquel del Roig i Nautilus el 4 de febrer a les 18.30 h, The Baldats el 3 de febrer a les 19.30 h o Cràneos, el dia 6 de febrer, a les 18.30 h.

La Banda de la Cala, com cada any, també hi seran present, el 30 de gener, a les 12 h. També tindrà cabuda la música dels dj’s locals Mireia, Sam i Sergi Calero. I l’ambientació de la Xaranga Suquet Calero al correbars previst pel 29 de gener, a les 16.30 h i els diferents cercaviles amb els nanos que tindran lloc diversos matins de Festa Major.

A banda de la música, les entitats culturals locals també tindran pes en la programació de festes amb actuacions diverses com la Trobada de Gegants el 29 de gener o l’obra de teatre ‘No farem parlar a classe’ del grup escènic de la SCER, el 28 i 29 de gener.

De fet, el regidor de Festes, Jordi Llaó, remarca que s’aposta per les entitats locals i apunta que seran unes festes de màxims, que s’adaptaran a les mesures anticovid, unes mesures que encara poden canviar.

La programació dels actes previstos per la Candelera 2022 també contempla els actes més tradicionals com el Pregó, la Processó de la Verge Candelera, -que s’informarà pròximament com serà-, el Ball de la Candela, la Missa Major, el partit de futbol de la Candelera o la Festa del Vermut. A més com a novetat, el dia 3 s’oferirà un espectacle de màgia, amb el Mag Lari.

Les entrades dels actes es podran adquirir la setmana vinent.

Comparteix