Victòria dels Veterans de la Cala al camp de l’Aldeana

Comparteix

Aquest dissabte, els Veterans van guanyar per 0 a 3 gols al camp de l’Aldeana.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte en la represa de l’activitat després del parèntesi nadalenc. Tot i que la següent jornada estava prevista pel següent cap de setmana, els caleros van aprofitar per recuperar el partit ajornat de la 6a jornada al camp de l’Aldeana i ho van fer amb victòria.

Els de l’Ametlla de Mar van guanyar per 0 gols a 3 als aldeans en un partit en què tot va passar a la primera part, ja que els caleros van marxar al vestidor al descans amb aquest resultat. Els dos gols d’Enrico i el d’Isaac Pintado de penal van ser el més destacat d’un partit en el qual els de l’Ametlla de Mar van acusar la inactivitat i les lesions d’alguns homes importants a l’equip.

El 0 a 3 és un resultat just, tot i que curt pel potencial dels dos equips, pel fet que els aldeans són cuers a la classificació amb 0 punts. Joan Pere Llambrich, entrenador de l’equip fa autocrítica.

Després d’aquesta victòria, els caleros s’han situat a la sisena posició de la classificació amb 7 punts. Diumenge al matí rebran a casa als veterans del Roquetenc, líders imbatuts de la lliga i recents campions de la Supercopa.

Comparteix